Waarom?

Organisaties die investeren in communicatie, samenwerking en leiderschap zijn eerder gezond en succesvol. Vanuit deze bezielde overtuiging richtte Jacqueline de Bree het bureau V.R.I.S. (Visie, Resultaat, Intermenselijk en Samenwerking) op. Zij gelooft dat trainingen, coaching en advies slechts een middel zijn om ontwikkeling en gedragsverandering teweeg te brengen. Met inspiratie vanuit hoofd én hart bied je een unieke leerervaring die werkelijk het verschil maakt voor medewerkers en de organisatie.

Hoe?

Tijdens een training, coaching of adviestraject van Bureau V.R.I.S. is professionaliteit en deskundigheid gegarandeerd. Bureau V.R.I.S. zet hierbij persoonlijk contact, openheid, vertrouwen, beleving en betrokkenheid centraal. Door te investeren in samenwerking en verbinding zorgt Bureau V.R.I.S. dat zowel medewerkers en organisaties daadwerkelijk het verschil beleven.

Wat?

Theorie wordt niet opgelegd, maar beklijft vanuit oefening en vertrouwen. Hierbij staan bewustwording, reflectie, plezier en de wil om te ontwikkelen voorop. Deze aanpak zorgt voor verandering, verbetering en verdere ontplooiing van deelnemende medewerkers en organisatie. Wij investeren daarbij in aansluiting op maat door opleidingen, incompany trainingen en coaching aan te bieden.

Ons DNA en onze kernwaarden zijn:

• Wij zijn toegankelijk en transparant
• Wij zorgen voor een gezamenlijke visie
• Wij zijn betrouwbaar en geven vertrouwen
• Wij werken vanuit bezieling en zijn deskundig
• Wij zijn persoonlijk en veelzijdig
• Wij zijn inspirerend en geven beleving