Direct inschrijven

Al vele jaren zijn wij –achter de schermen – voor onze opdrachtgevers ook actief in het zoeken en vinden van de juiste mensen op de juiste plekken.

Juist omdat onze opdrachtgevers ons door en door kennen én wij onze opdrachtgevers door en door kennen en dé specialist zijn op het gebied van communicatie, samenwerking en leiderschap. In ons 10-jarig Jubileumjaar hebben we besloten om dit als nieuwe dienstverlening voor jou aan te bieden.

Werven en Selecteren op de V.R.I.S. manier dus. Vanuit deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijkheid. Wij vragen minder en leveren méér.

Zoekt jouw organisatie de juiste kandidaat? Wil jij maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit?

Dan zit je bij ons ook goed voor Werving & Selectie.

Onze stappen in het kort:

  1. Intakegesprek en bespreken de wensen van jullie organisatie, de functie en welke competenties en kwaliteiten er nodig zijn om de desbetreffende functie zo optimaal mogelijk in te vullen. Ook bespreken we jullie organisatiewaarden en hoe deze in te passen in de waarden van de kandidaat. We maken een profielschets van de functie.
  2. Wij gaan voor je aan de slag door te werven via onze wervingskanalen, netwerken en op onze site.
  3. De V.R.I.S. selectie, onze eerste screening en de eerste gesprekken vinden plaats.
  4. We komen met de beste kandidaten en jullie maken hierin een selectie. De eerste gesprekken vinden plaats.
  5. Wij maken gebruik van Insights Discovery en laten de overgebleven kandidaten een Insightsprofiel opmaken, met persoonlijkheidskenmerken en de voorspelbaarheid t.a.v. communicatie en samenwerking.
  6. Wij zorgen voor plaatsing en bieden nazorg in de vorm van 3 coachgesprekken – na plaatsing – met jullie nieuwe medewerker.

Wil je een persoonlijk gesprek over onze werving en selectie methode?

Wie houdt zich bezig met Werving en Selectie?

Maak gerust een afspraak met Marianne Litjens, onze officemanager, om zo een afspraak in te plannen.
Bel 0573-256088