Het is nu of nooit:
50% subsidie op advies, training en coaching
duurzame inzetbaarheid


Bureau V.R.I.S. stuurt niet zómaar een extra nieuwsbrief rond.
Graag wijzen we je op een belangrijke subsidiedeadline. Mocht je al een tijdlang rondlopen met plannen om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te bevorderen, dan is dit het moment!

De zogenoemde ESF Duurzame Inzetbaarheid subsidie is bedoeld voor de kosten van een externe adviseur, trainer of coach, zoals Bureau V.R.I.S..
De subsidie bedraagt maar liefst 50 procent van deze advieskosten, met een maximum van € 10.000 per aanvraag. (Het minimale subsidiebedrag is € 6.000, met minimaal twee werknemers op de loonlijst.)

De winst van betrokken medewerkers
Ook de overheid stimuleert duurzame inzetbaarheid van werknemers van harte. Een flexibele werkcultuur en het prikkelen van de betrokkenheid van werknemers hebben vele voordelen. Denk aan onze talenttrainingen, verzuimtrainingen, leiderschapsprogramma’s en cultuurprogramma’s om de betrokkenheid op de werkvloer te vergroten.
Vandaar de subsidieregeling Duurzame inzetbaarheid (ESF DI).

Het implementatieplan duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie moet een van de volgende vier speerpunten omvatten om voor subsidie in aanmerking te komen:

  • bevorderen van leercultuur voor werkenden
  • stimuleren van interne mobiliteit
  • bevorderen van flexibele werkcultuur
  • bevorderen van gezond en veilig werken

Wie het eerst komt…
Subsidies aanvragen is tijdrovend. Daarom werken wij hiervoor samen met Knippenborg Subsidieadvies BV. Zij nemen je graag het gehele subsidietraject uit handen.
Voor deze subsidieaanvraag geldt een strakke deadline van maandag 14 november, 9.00 uur. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder, hoe beter dus! Vanzelfsprekend ondersteunen we jou waar we kunnen.

Voor meer informatie en aanvraagformulieren:
Bureau V.R.I.S. / Marianne Litjens, telefoon: 0573-256088
Knippenborg Subsidieadvies BV / Marcel Jansen, telefoon: 0573-458320
© Bureau V.R.I.S.       |       www.bureauvris.best4utest.nl       |       Afmelden voor de nieuwsbrief