Klanten aan het woord

Wij onderscheiden ons door een actieve, persoonlijke begeleiding van studenten. De keuze voor een passende opleiding en het behalen van een diploma staan daarbij centraal. Iedereen die zijn talenten wil ontwikkelen, is van harte welkom. Ongeacht leeftijd. Immers: mensen die succesvol zijn in werk en privéleven, blijven zich ontwikkelen. Daarom ook leveren we maatwerk aan bedrijven.

Onze docenten maken daarbij het verschil; zij bepalen in hoge mate het succes van onze studenten. In onderwijsteams zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs.

Onze regio, Brainport regio Eindhoven, is een van de meest dynamische en succesvolle regio’s van Nederland en heeft grote ambities. De vakmensen die wij opleiden zijn onmisbaar om die ambities te verwezenlijken. Ons onderwijsaanbod is daarom steeds heel goed afgestemd op de behoeften van bedrijven en instellingen in onze regio. Samen delen we de verantwoordelijkheid voor een actueel en gevarieerd onderwijsaanbod.

Waarom hebben jullie indertijd voor bureau V.R.I.S. gekozen?

Dat is naar aanleiding geweest van een boeiend en aangenaam gesprek met het team van bureau V.R.I.S.. Vooral de aanpak en werkwijze met standaard 2 trainers en de praktische en directe aanpak heeft ons direct aangesproken.

Wat zijn de reacties op de trainingen?

Een hoge tevredenheid van de deelnemers met betrekking tot de inhoud van de trainingen.
Daarnaast wordt de aanpak van de trainers zeer gewaardeerd m.b.t. vriendelijkheid, afstemming, het creëren van veiligheid en vertrouwen, het uitdagende en prikkelende karakter. Bovendien worden veel praktische tips gegeven.

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden wanneer…

…onze deelnemers op korte maar zeker ook op langere termijn eigenaarschap tonen en acties ondernemen, die in het verlengde liggen van de trainingen.
Vijf termen die bij bureau V.R.I.S. passen (betrokken, creatief, goed, daadkrachtig, snel, innovatief, inspirerend, etc.):
Daadkracht, direct, vertrouwd, persoonlijk, diepgang

Wat moet zeker nog genoemd worden?

Bureau V.R.I.S. komt niet alleen trainen, maar overlegt ook regelmatig en intensief met de opdrachtgever. Dit om zo goed mogelijk in te spelen op de problematiek binnen de organisatie. Het plaatst daarbij de inhoud van de training ook in een breder perspectief.

Kies voor verbinding