Insights Discovery

Wil je een scherp inzicht in jezelf en in anderen op het gebied van communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit? Wil je jezelf en/of je team ontwikkelen?

Bureau V.R.I.S. heeft de licentie om een uitgebreid Insights Discovery profiel per persoon te maken. Met deze profielen als uitgangspunt biedt bureau V.R.I.S. op maat gemaakte workshops en trainingen aan waarbij we deelnemers leren direct gebruik te maken van hun verworven inzicht. Dit kan zijn op het gebied van communicatie en samenwerking, leiderschap of persoonlijke effectiviteit. De deelnemers passen het direct in de praktijk toe.

Wat is Insights Discovery?

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren. Het systeem, dat is gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt vier basiskleuren om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen. De vier kleuren: blauw, groen, rood en geel.

Het is een inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking waarmee mensen inzicht in zichzelf en in anderen krijgen. Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is. Het uitgangspunt van het profiel is dat elke persoon uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Resultaten

  • Inzicht in eigen (leiderschaps) kwaliteiten
  • Persoonlijke ontwikkeling door optimale communicatie
  • Hoge productiviteit door persoonlijke effectiviteit
  • Inzicht in communicatievoorkeuren en samenwerking
  • Gericht op het dagelijks werken
  • Communicatieve vaardigheden om direct toe te passen
  • Inzicht in je collega’s en team
  • Praktische actielijst
  • Inzicht in besluitvorming
  • Inzicht in teamleden en hoe elkaars kwaliteiten in te zetten

Doelgroep

Iedereen die (meer) inzicht in zichzelf, in je collega’s en in het team wil krijgen

Duur training

1 dagdeel of op maat gemaakt programma

Groepsgrootte

Afhankelijk van de grootte van teams

Tarief

€ 395,= inclusief basisprofiel Insights
Afhankelijk van de wensen kan dit basisprofiel uitgebreid worden met een onderdeel management, effectieve verkoop en/of persoonlijke ontwikkeling

Locatie

In-company training of trainingsruimte bureau V.R.I.S.

Direct aanmelden 

Trainers

bureauvris
Jacqueline de Bree
bureauvris
Jacqueline Hovenkamp

Terug naar het overzicht